SZKOLENIE: ROZPOZNANIE JASKRY

Zarząd PTOO zaprasza wszystkich optometrystów i studentów optometrii na spotkanie szkoleniowe, które odbędzie się w dniu 28. marca 2009 r. (sobota) w Gdańsku, a którego tematem będzie:

ROZPOZNAWANIE JASKRY W PRAKTYCE OPTOMETRYCZNEJ

Prezentację i warsztaty poprowadzi znany nam już z poprzedniego szkolenia w Juracie doskonały specjalista chorób oczu z Akademii Medycznej w Gdańsku dr n. med. Paweł Lipowski


Spotkanie odbędzie się w sali konferencyjnej Hotelu „Gdańsk” w Gdańsku przy ul. Szafarnia 9, tel. 058 300-17-17 (www.hotelgdansk.com.pl) w godzinach od 10:00 do 18:00

Szczegółowe informacje dotyczące szkolenia z diagnostyki jaskry:
Początek: sobota 28.03. godz. 12:30, w trakcie przerwa obiadowa, druga część od godziny 18:00
Prosimy o uwzględnienie tych terminów przy rezerwacji noclegów! W hotelu
“Gdańsk” należy podawać hasło: “OPTOMETRIA – rezerwacja nr 622” – to ułatwi pracę recepcji.

Noclegi i wyżywienie na miejscu. Rezerwacja miejsc noclegowych: osobista w hotelu „Gdańsk”, cena pokoju dla uczestników szkolenia: 140,00 zł. Regularna cena wynosi w tym okresie ok. 350,00 zł), płatne w hotelu.

Koszt szkolenia: 50,00 zł dla członków PTOO oraz 150,00 zł dla optometrystów niebędących członkami PTOO.

Na spotkanie prosimy zgłosić się dowodami wpłaty na konto
PTOO: PKO BP I O/Poznań nr 63 1020 4027 0000 1002 0432 5981
z dopiskiem „Opłata za szkolenie Gdańsk”

Uwaga! Oprócz rezerwacji noclegów konieczna rejestracja udziału w szkoleniu pod adresem e-mail: optometria@inMail24.com
Prosimy o szybką rejestrację – ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń i wpłat!

Zapraszam w imieniu Zarządu
Radosław Szewc

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies